Deze chips zijn zo pikant dat ze per stuk verpakt worden (video)

512

Niets zo gezellig als bingewatchen met een goedgevulde zak chips in je handen. Helaas zal dit niet het geval zijn met deze chips, integendeel zelfs. Eén hap doet je meteen spurten naar de dichtstbijzijnde waterkraan.

De Caroline Reaper Madness chip is één van de heetste voorverpakte producten op aarde en kan jouw tong doen branden alsof je wekenlang achter elkaar geroddeld hebt over de collega’s. Het is ook niet voor niets dat deze hete tortilla-chip in een metaforische doodskist zit verpakt.

Ken je die aflevering van The Simpsons waar Homer begint te hallucineren na het eten van enkele zeer krachtige pepers? Wel, na het eten van deze chip mag je ongeveer hetzelfde verwachten. Al je zintuigen zullen op hol slaan. De Carolina Reaper peper (hoofdingrediënt van deze chips) heeft namelijk het wereldrecord voor heetste chilipeper op zijn naam staan. De fabrikant adviseert dan ook na het eten van de chip steeds in de buurt te zijn van wat roomijs, melk, yoghurt of honing om het boeltje te blussen.

Eén verpakking kost bijna 4,50 euro. Je kan altijd voor de grap deze chip eens stiekem toevoegen in de zak gewone chips van je vriendin en kijken wat er gebeurt. Maar laat de opmerking eindelijk sta je heet best achterwege. Kijk maar eens naar onderstaande filmpjes, naar zij die zich eraan gewaagd hebben.

REACTIES