Deze loopband neemt u mee naar de meest exotische plaatsen (video)

151

Lopen in de buitenlucht biedt vaak meer afwisseling en is daardoor meer uitdagend voor het lichaam, maar lopen op een loopband heeft ook heel wat voordelen.

Zo mag het buiten pijpenstelen regenen, u zit binnen lekker warm en droog. Maar een tijdlang ter plaatse trappelen kan al snel gaan vervelen, zeker als er geen mooie dame net voor u in de gym ook aan het lopen is. 

De Exotic Virtual Adventure Run brengt daar serieus verandering in. Dankzij het ingebouwde hemisferisch  scherm met een diameter van bijna honderd centimeter, waant u zich tijdens het lopen meteen op een virtueel avontuur. U kunt kiezen tussen verschillende prachtige landschappen, zoals de California’s Joshua Tree National Park of de kustlijn van de Pacifische oceaan. Voor wie beschikt over een buitenaardse conditie, behoort zelfs Area 51 tot de mogelijkheden.

Elke opname is gefilmd in een resolutie van 1080p HD door ervaren cameramensen uit Hollywood. Dankzij een sensor wordt het tempo van de film op gelijke hoogte gehouden van uw tred. Volgens de fabrikant zou de nieuwsgierigheid om steeds nieuwe omgevingen te verkennen ervoor zorgen dat u onbewust een uithoudingsvermogen van jewelste kweekt. Helaas zal het lopen naar de bank wat minder vlot gaan, aangezien de loopband een prijsje heeft van 7.000 euro.

REACTIES