Deze tafel is een must have voor elke bordspellenliefhebber (video)

259

Bordspellen zijn weer cool en worden al even niet meer geassocieerd met een regenachtige zondagmiddag bij je oma Gertrude die nog nooit van wifi hoofde.

Fabrikanten hebben de laatste tijd dan ook hun best gedaan om ouderwetse spellen als Kolonisten van Catan, Weerwolven, Monopoly en Cluedo een stuk interactiever te maken. Waar het bij originele versie vooral draaide om dom dobbelgeluk, zijn de nieuwe varianten vooral gericht op snelheid en intelligentie. Het is ook eens een uitgelezen kans om samen met de vrienden die smartphone even aan de kant te leggen en te genieten van de simpele dingen in het leven.

Maar bordspellen nemen nu eenmaal veel plaats in en een salontafel voldoet niet meer. Dan is de 2nd Breakfast spellentafel van fabrikant Wooded Realms  zonder twijfel de ultieme tafel om een spelletje op te spelen. Het speelveld op de tafel is verplaatsbaar en heeft een verhoogde rand om ongelukjes te voorkomen, uitschuifbare panelen voor het verborgen houden van je kaartjes en bekerhouders voor een fris biertje. En voor de gezelschapsspellen die toch een tablet of smartphone vereisen, zijn er acht USB-poorten en twee stopcontacten voorzien.

Geen wonder dat de tafel al zeven keer meer geld ophaalde op Kickstarter dan de beoogde 26.000 euro. Voor 430 euro kan je er al eentje reserveren en je mancave weer dat tikkeltje extra geven.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur