Deze zoekterm op PornHub steeg in april met maar liefst 5188% (foto)

1.320

“Niet teveel met je ding spelen, anders wordt je blind”, zei moeder vroeger. Spijtig nieuws voor de mama’s van alle superheldenliefhebbers, want hun kroost wordt dan zo blind als een mol.

Avengers: Endgame blijft records verpulveren. Het voorbije weekend passeerde de superheldenfilm de magische grens van 2 miljard dollar (1,7 miljard euro) in de internationale box office. Het is de eerste keer dat een film die grens zo snel weet te bereiken. Maar nu blijken Iron Man & co ook goed te scoren op de 18+ websites.

Toen vorig jaar Avengers Infinity War in de zalen werd gelanceerd, betekende dat meteen een stijging van 356% op P0rnHub voor de zoekterm Avengers. Dat leek al veel, maar is peanuts in vergelijking met Endgame. Want dit laatste deel kende in de maand april een stijging van maar liefst 5188%.

Ook de superhelden apart deden het niet slecht vorige maand. Zo werd er massaal gezocht of Spider-Man, Black Widow en Captain Marvel behalve de wereld te redden, zich ook nog bezighouden met heroïsche daden van pikante aard.

De industrie van volwassenespeeltjes draait tevens op volle toeren dankzij het succes van de Avengers. Zo verkoopt de Möan-lnir van Thor momenteel online als zoete broodjes. 

We kijken al uit naar de statistieken van volgend maand om te zien of De Fabeltjeskrant-film ook zijn stempel heeft achtergelaten op de rukkers van dienst.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur