Dit bedrijft installeert een eigen privé IMAX-bioscoop bij je thuis (video)

444

Je lievelingsfilm in IMAX kijken is een ervaring op zich, want pas als je in een IMAX-zaal hebt gezeten, weet je wat groot is.

Een film die gefilmd is in IMAX heeft namelijk een veel betere beeldkwaliteit. Ook is het geluid helderder en komt het van meer kanten dan je Dolby Surround set zal hebben. En wanneer je film in 3D is, komt dit ook vele malen beter uit de verf. Door het formaat dat IMAX hanteert, heb je meer het idee dat je jezelf echt in de film begeeft in plaats van dat je naar een film kijkt.

Heb je geen zin om hiervoor steeds op zoek te gaan naar een IMAX-bioscoop, groeien er centjes op je rug en beschik je toevallig over een immense privé-ruimte? Contacteer dan maar de heren van IMAX Private Theater. Voor een klein half miljoen euro komen ze de volledige IMAX-ervaring bij je thuis installeren.

Een stel uit Los Angeles dat reeds gebruikt maakte van hun diensten, zijn niets dan lovend over het resultaat. De werken in hun woonst mogen dan maar liefst een anderhalf jaar geduurd hebben, het resultaat mag er zijn. Een gigantisch IMAX curved scherm, dual 4K 2D/3D projecters, een bijpassende geluidsinstallatie en natuurlijk een HD multi-media server zodat je van alles kunt afspelen op het scherm, van DVD’s tot Blu-ray’s.

Alleen is maar alleen, dus zijn er ook veertien luxe bioscoopstoelen en een bar met de nodige versnaperingen voorzien.

Het resultaat zie je hier beneden.

Wie legt er een pot uit?

REACTIES