Dit is de meest rondborstigste zakenvrouw/model op Instagram (foto’s)

892

De 50-jarige Allegra Cole uit Salt Lake City, Utah is een internetberoemdheid en model geworden nadat ze een resem controversiële borstoperaties onderging.

Als prille dertiger was ze nochtans een zeer conservatieve juffrouw, opgevoed door zeer strenge ouders die deel uitmaakten van de Mormoonse kerk. In een interview gaf ze toe dat haar ouders zeer beschermend waren en dat ze amper de wereld mocht verkennen.

Dan opeens na haar dertigste gaf ze haar saaie job als pianolerares op om haar droom als model na te streven. Haar ambitie was om zeer grote borsten te hebben en ze met klasse te dragen. Ze definieert haar stijl dan ook als The extreme Jessica Rabbit look, een verwijzing naar het rondborstige sexy personage uit Who Censored Roger Rabbit?

Nu, twintig jaar later, heeft ze een borstomtrek van maar liefst 137 cm en de twee liefdeskanonnen wegen samen tien kilo. Probeer dat maar eens te motorboaten. Ook haar gezicht heeft de nodige constructiewerken ondergaan.

Haar brood verdient ze momenteel via reclame op haar Instagramfeed en met acte de présences in bekende nachtclubs.

En geloof het of niet, ze is ook nog eens gelukkig getrouwd met vier spruiten tot gevolg. Probeer je maar eens te concentreren als leerkracht tijdens het oudercontact. Tevens is deze dame initiatiefneemster van het goede doel Boobjobs for Moms.

Alleen hopen dat haar implantaten niet gaan lekken, want een tsunami-alarm kennen ze nog niet in Utah.

View this post on Instagram

Lookin back at February like… 💁🏼‍♀️😏

A post shared by Allegra Cole (@allegracoleworld) on

View this post on Instagram

#tbt When Mom-life and Thot-life combine. ☺️

A post shared by Allegra Cole (@allegracoleworld) on

REACTIES