Dit kledingstuk houdt de testikels koel tijdens warm weer (foto)

547

Pogen jij en je partner aan een nageslacht te werken?

Wel, dan weet je uiteraard dat warme ballen schadelijk zijn voor de vruchtbaarheid. Het sperma dat veelvuldig aan warmte wordt blootgesteld, wordt minder beweeglijk.

Je kan dit vermijden door bijvoorbeeld; niet met een laptop op schoot werken, het saunabezoek even uit te stellen, een koude douche in plaats van een hete, los ondergoed te dragen en bij voorkeur naakt te gaan slapen. Ook altijd doen wat je partner vraagt helpt ook, want een welgemikte trap tussen de benen kan je nageslacht geen deugd doen.

Maar wat te doen tijdens die hete zomerdagen? Wel, het CoolMen Testicle Cooling Device ondergoed beweert je kadeetjes lekker fris te houden en je dusdanig te transformeren in The Sperminator. De fabrikant laat weten dat het zeer comfortabel aanvoelt en dat je er nauwelijks van bewust bent. En mocht je minnares vragen wat de bedoeling is, zeg je gewoon dat het koptelefoontjes zijn voor je cojones. Dan is het ijs meteen gebroken.

Voor optimale resultaten moet de CoolMen een maand lang gedragen worden en minstens twaalf uur per dag.

Voorlopig nog niet te koop, aangezien het nog in de ontwikkelingsfase zitten… of het kan zijn dat hun proefkonijnen letterlijk met blauwe ballen zitten.

REACTIES