Dit kluisje is de oplossing tegen smartphoneverslaving (video)

113

Geloof het of niet, dames en heren. Maar er bestond ooit een tijd dat dates, feestjes, restaurantbezoekjes,… supergezellig waren zonder dat maar één iemand de behoefte had om naar zijn telefoon te kijken.

Maar tegenwoordig is de smartphone bij de meeste mensen een verlengstuk geworden van het lichaam en dat bevordert de gezelligheid helemaal niet. Is het echt nodig dat iedereen constant moet weten waarmee je bezig bent? Of dat de hele wereld moet zien wat er op je bord ligt? Bij wie het antwoord op de vorige vragen positief is, is er misschien een oplossing. Namelijk de DistractaGone, een kluis voor je smartphone, waarop je een tijdstip instelt wanneer die zich weer opent.

Zij die willen afkicken van hun smartphoneverslaving kunnen voor 35 euro een exemplaar reserveren. Dat lijkt misschien veel, maar het brengt wellicht wel de romantiek terug in je relatie, de diepe gesprekken in je vriendschap of de rust in je familie. En dat is onbetaalbaar, toch?

Er kunnen maximaal 4 smartphones opgeborgen worden in de DistractaGone, dus je kan met je vrienden eens een wedstrijdje houden en kijken wie de sterkste wilskracht heeft.

REACTIES