Dit koppel zal Temptation Island niet overleven

1.103

De camera’s konden blijkbaar niet overal zijn.

Inmiddels zijn de deelnemers van Temptation Island alweer terug in eigen land, waar het leven gewoon voortgaat. Iemand die Rodanya en Morgan kent, heeft zijn mond voorbijgepraat over hoe het hen nu vergaat.

Ten eerste: Rodanya vertelde aan het begin dat ze wilde meedoen aan Temptation Island omdat Morgan haar twee keer had bedrogen, en ze nu wilde testen of hij voortaan wel trouw kan zijn. Een leugen, volgens de insider: “Ze deden mee omdat Morgan beroemd wilde worden.”

Tot zover niks nieuws onder de Thaise zon. Dat blijkt dit jaar de droom van iedere deelnemer te zijn, want het Temptation-spel wordt niet echt gespeeld. Behalve door ons twerkende Milou dan misschien.

Maar… volgens diezelfde bron zou Rodanya tijdens de droomdate gekust hebben met verleider Danicio. Dan gebeurde er eens iets spannends, dan hebben de camera’s dat toch niet gezien zeker! En Morgan wist ook van niks natuurlijk.

Tot Rodanya haar gelebber met de verleider toegaf, toen ze alweer in Nederland waren. Morgans peperkoeken hartje was in honderdduizend stukken en hij maakte het uit.

Tot hij volgens de insider twee dagen later aan haar deur stond, in het holst van de nacht nog wel. Hij smeekte haar of-ie even binnen mocht om het weer goed te maken. Rodanya liet hem nog binnen ook, en Morgan, die greep haar onmiddellijk bij de keel. Enfin, politie erbij en al.

Moraal van het verhaal: Rodanya en Morgan, waarvan eerder al het verhaal de ronde ging dat-ie bijzonder losse handjes heeft, zijn nu uit elkaar omdat Rodanya verleider Danicio een hartstochtelijke zoen gaf.

1

Picture 1 of 3

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur