Dit privé-eiland op de Bahama’s kan voor slechts 74 miljoen euro van jou zijn (foto’s)

1.109

Je hebt onlangs de aankoop van het grootste privé-eiland van de Bahama’s gemist? Geen paniek, want er is weer eentje vrijgekomen.

Michael Dingman was een multimiljonair die vorig jaar op 86-jarige leeftijd overleed. Hij verdiende zijn poen met de investeringsfirma Shipston Group Ltd. en was jarenlang directeur bij Ford Motor Co. en Time-Warner Inc. En als er iets is dat miljonairs kenmerkt, is dat ze in het bezit zijn van veel eigendom. Zo ook dit privé-eiland van hem, dat nu te koop staat.

Little Pipe Cay is één van de exotische pareltjes van Exuma, een district van de Bahama’s dat bestaat uit 365 eilanden. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 150.000 vierkante meter, beschikt over vijf villa’s met elk een uitzicht om van te dromen en een privéstrand. Elke villa is tevens gebouwd in koloniale stijl. Daarnaast is er ook gedacht aan huisvesting voor jouw personeel en zijn de opslag, generatoren en dergelijke discreet verborgen op het eiland.

Mocht je het ook zien zitten om buurman te worden van onder andere acteur Johnny Depp en miljardair Ed Bosarge, dan is dit misschien de geschikte locatie voor jou. Maar nog veel interessanter: het eiland ligt op ongeveer drie kilometer van het populaire Major Cay, waar je kunt zwemmen met wilde zwijntjes.

Er is ook één minpunt. Het eiland, dat op 430 km afstand ligt van Miami, kan enkel per boot worden bereikt. Maar we zijn er rotsvast van overtuigd dat, als je 74 miljoen euro kunt missen voor een eiland, dat er ook nog wat geld overschiet voor een kleine jacht.

Doe Jack Sparrow alvast de groeten van ons.

1

Picture 1 of 9

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur