Dit Thais resort is net hemel op aarde (foto’s)

2.279

Stakingen, files, geen steak-friet meer, politieke spelletjes en nog eens stakingen. Een mens zou voor minder wegvluchten naar een ander land.

Dan kunnen we   misschien dit resort aanraden, dat wel uit een Avatar-film lijkt te komen. Keemala ligt in Phuket, Thailand en ziet er op het eerste zicht uit als een mythisch dorpje. Je verblijfplaats is een luxe-boomhut die meteen doet denken aan een gigantisch vogelnest, inclusief een prachtig uitzicht op de wonderen der natuur en al. Keemala ligt namelijk midden weelderig groen, bovenop glooiende heuvels met uitzicht over Kamala en de Andamanse Zee. 

De hut beschikt over een regendouche, privézwembad en veel open ruimtes. Daarnaast kan je ook genieten van verschillende spa- en welnessbehandelingen. Het restaurant van Keemala serveert de hele dag door Thaise en internationale gerechten, bereid met hoogwaardige, verse producten en ingrediënten. 

Wordt al die rust op den duur wat te saai voor jou? Op slechts vijftien minuten rijden ligt het bruisende uitgaansleven van Bangla Road in Patong.

Waar blijft die eindejaarspremie?

1

Picture 1 of 12

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur