Dit toestel laat uw sofa meebewegen tijdens een game of film (video)

183

Onderburen overal ter wereld, opgepast! Binnenkort is er een andere reden waarom het kalk van uw plafond naar beneden valt.

Immersit is namelijk een toestel dat uw meubilair laat meebewegen op games en films. Het systeem bestaat uit vier hydraulische onderleggers die u onder de hoeken van uw zetel plaatst. De pneumatische pompen bootsen de bewegingen op het scherm na. Een beetje vergelijkbaar met de Star Tours-attractie in Disneyland Parijs. Het systeem van Immersit kan tot 500 kilo aan, meer dan genoeg voor een bank met vier volwassen personen erop.

Maar om de bewegingen realtime te kúnnen maken, moet de film of game wel eerst in kaart zijn gebracht. Kortom: het werkt vooralsnog maar bij een beperkt aantal films en zo’n 120 games van Xbox, Playstation en PC. Deze kunt u checken op de website van het Franse bedrijf.

U moet zich ook geen zorgen maken dat u per ongeluk shish kebab maakt van de huiskat tijdens het gamen, want Immersit is namelijk uitgerust met sensoren die huisdieren of kinderen traceert die onder de bank kruipen. Of uw zetel zonder kleerscheuren uw favoriete gangbang-scène doorstaan, weet u pas als u bereid bent er 650 euro voor neer te tellen.

 

 

REACTIES