Dit waren de meest gelezen artikels op P-magazine in 2018

862

Omdat we op deze eerste dag van het nieuwe jaar te kampen hebben met een kater van formaat, houden we het simpel en blikken we even terug op vorig jaar.

Het is inmiddels 2019 en daarom is het tijd voor het allerlaatste lijstje van vorig jaar. We zetten de tien artikels op een rijtje, die volgens Google Analytics het vaakst gelezen werden op P-magazine.

10. Wetenschappers visten uit dat vrouwen met een niet zo knappe vent aan hun zijde, gelukkiger zijn dan dames die een knappe bink als partner hebben.

9. Eline De Munck wist het voorbije jaar meermaals onze aandacht te trekken. Zoals die keer dat ze daar op een maandagochtend hoog, droog en zonder kleren zat.

8. Niemand geeft het toe, maar iedereen kijkt ernaar: adult-films. Geen wonder dat een artikel over de meest bekeken koninginnen van de horizontale tango bij in deze top staan.

7. In ‘Britain’s Got Talent’ hebben we wel wat straffe stoten gezien. Maar wat Marc Spelmann deed met een doos wasco’s, een boek en een stift, was toch wel heel bijzonder.

6. Blijkbaar zijn er nogal wat puzzelaars onder onze lezers, want deze puzzel met alleen maar witte stukjes, scoorde wel erg goed.

5. Chloë Vrancken (Temptation Island) deed een sensuele shoot én ze legde ook nog eens uit hoe haar voluptueuze boezem een professionele modellencarrière in de weg zat.

4. Toen we een artikel postten over gemotoriseerde, opblaasbare botsauto’s, ontplofte onze mailbox bijna. Iedereen wilde namelijk weten waar je die dingen kunt kopen.

3. Het ‘Marvel Cinematic Universe’ is de overkoepelende term voor een groeiend aantal live-action-verfilmingen van strips van Marvel Comics, die zich allemaal afspelen binnen hetzelfde fictieve universum. Hier deden we uit de doeken welke de enige juiste volgorde is om ze allemaal te bekijken.

2. Romina Paret zit op het moment van schrijven bij boer Jan in Australië, onlangs was de beeldmooie brunette nog onze (vaak bekeken) P-babe van de maand.

1. Hét vaakst bekeken artikel? Uitgerekend op 1 april wist een hoteleigenaar toch wel een ‘Blind Getrouwd’-deelnemer te betrappen op overspel zeker…

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur