Dit zijn de populairste Belgische zoektermen en categorieën op PornHub in 2018 (foto’s)

3.601

PornHub heeft enkele interessante statistieken vrijgegeven over het surfgedrag van de gemiddelde geile Belg.

Zo staat België op de 19de plaats op gebied van inkomend verkeer van de volwassen website. Niet slecht voor een landje dat amper een scheet groot is. De dag dat we het meest naar de Kleenex grijpen en een broekknoop loswrikken is maandag, terwijl vrijdag het minst gesurft wordt naar PornHub.

Wendy Van Wanten zal het graag horen want ‘MILF‘ blijkt de populairste zoekterm te zijn in België, nipt gevolgd door ‘Lesbian‘.  Voor de mannen onder ons, die zich nu bedreigd voelen omdat hun vrouwtje misschien er op kickt om andere dames bezig te zien in actie: troost je, beter dit dan haar te betrappen op de zoekterm ‘Big Dicks’, die helemaal niet voorkomt in de top 20.

De zoektermen ‘MILF‘ en ‘Lesbian‘ worden gevolgd door ‘Anal‘, ‘Mature‘ en ‘Big Tits‘. Onze Waalse landgenoten zijn ook niet vies van wat online vleselijke geneugten, aangezien vergeleken met andere landen de categorie ‘French’ er daar met kop en tenen bovenuit steekt. 

Sorry Hot Marijke,  maar de populairste reden dat de Belgen hun internetgeschiedenis massaal verwijderen is Riley Reid, daar zij de meest bekeken ster is van ze allemaal.

De gemiddelde leeftijd van de Belgische rukker is 38, terwijl de desktop nog steeds de voorkeur krijgt boven de smartphone en tablet om vieze filmpjes te bekijken.

Dit en andere interessante statistieken vind je onderaan terug. En als je ons nu wilt excuseren: het is namelijk maandag vandaag…

1

Picture 1 of 7

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur