Dit zijn de ultieme fantasieën van mannen en vrouwen

1.137

Stomende momenten met drie vrouwen en twee mannen, vastgebonden worden, intiem worden met de buurvrouw, in bed belanden met een ex-lief, rampentampen in de buitenlucht, een orgie met de collega’s… Uit onderzoeken naar seksuele fantasieën blijkt dat iedereen wel eens fantaseert. Dus ook jij en je partner hebben vast en zeker een wilde fantasie.

Psycholoog Justin Lehmiller ondervroeg ruim 4.000 Amerikanen over hun stoute fantasieën. Welke kinky activiteiten willen de meeste mensen het liefst eens uitproberen in – of buiten de slaapkamer? Deze zeven pikante dromen kwamen het meest voor:

  1. Een trio

Maar liefst negenentachtig procent gaf aan dat ze een triootje wil zien zitten. Vooral heteromannen willen graag eens het bed induiken met twee andere dames.

  1. BDSM

Een beetje spanking of vastgebonden worden in de slaapkamer is voor vijfenzestig procent van de ondervraagden wel een opwindend idee. Vooral vrouwen raken opgewonden als hun partner de touwtjes in handen neemt.

  1. Graag eens iets anders

Sommigen van de ondervraagden zijn al blij als er nog eens iets spannend tussen de lakens gebeurd. Bijvoorbeeld een ander standje, andere locatie of een andere bedpartner.

  1. (S)exhibitionist

Vooral vrouwen houden wel van het idee dat ze betrapt kunt worden. Ze worden dan ook hitsig bij de gedachten dat ze opwindende dingen kunnen doen op een publieke locatie. De volgende keer dat u nog eens de trein neemt met je lief weet je wat je te doen staat!

  1. Open relaties

Niet iedereen is een fan van monogamie. Niet verwonderlijk dat maar liefst negenenzeventig procent van de mannen en tweeënzestig procent van de vrouwen wel iets ziet in een open relatie in hun fantasie.

  1. Romantische coïtus

In deze Tinder-tijden met gemakkelijke betekenisloze betrekkingen blijkt fantaseren over een warme romantische stoeipartij een veel voorkomende fantasie.

  1. Van bil gaan met hetzelfde geslacht

Het merendeel van de ondervraagden was hetero ,maar  toch is er een grote nieuwsgierig naar een avontuurtje met iemand van hetzelfde geslacht. Bijna zestig procent van de vrouwen fantaseerde over andere vrouwen. En bijna zesentwintig procent van de mannen wil wel eens intiem worden met een andere man. Een kwart van de mannen dacht wel eens na over een avontuurtje met een travestiet en een op de drie met een transseksueel.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur