Verleidelijke dochter Jacques Vermeire is al helemaal in kerstsfeer (foto)

1.193

De komiek heeft een prachtige dochter.

Jacques Vermeire en Eva Pauwels

In 1996 kwam de toen 20-jarige Eva Pauwels backstage bij Jacques Vermeire, die toen 45 was, na één van zijn optredens. Jacques kon zijn ogen niet van haar afhouden en dat is niet verwonderlijk: Eva Pauwels was toen een pracht van een meid.

Soit, van het ene kwam het andere en het jaar erop stapten de twee in het huwelijksbootje. Vier jaar later was dat huwelijksbootje alweer gezonken – waarna Eva Pauwels tijdelijk voor de vrouwen was – maar er waren wel twee kindjes van gekomen: een zoon en een dochter.

Die dochter, Julie Vermeire, is nu negentien en heeft onmiskenbaar de looks van haar moeder. Ze wilde haar volgers op Instagram laten weten dat ze al helemaal in kerstsfeer is. En omdat ze gesponsord wordt door de lingeriefabrikant Primadonna moest ze natuurlijk ook ineens laten zien welk setje ze droeg.

Dat maakt die kerstsfeer, tot onze blijdschap, ook een tikkeltje pikant. En omdat we nu toch over Julie Vermeire bezig zijn, voegden we ineens nog wat meer foto’s toe, als bewijs dat ze een prachtmeid is.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur