Duik eens in een verwarmd zwembad middenin de Zwitserse bergen (video)

877

Zwitserland en bergen, die gaan hand in hand. Maar wat als je én Zwitserland én de bergen én een zwembad hebt? Dan zit je zo ongeveer in de hemel.

In het vijfsterrenhotel Villa Honegg in het dorpje Ennetbürgen mag je dat bijna letterlijk nemen. Het gebouw is namelijk 914 hoog. Vanuit het zwembad – dat heel het jaar door vierendertig graden warm is – heb je een prachtig panoramisch zicht op het Vierwoudstedenmeer.

Het gebouw stamt uit 1905, maar werd in 2011 omgebouwd tot een Superior vijfsterrenhotel met drieëntwintig kamers en suites. Het kan ook in z’n geheel worden afgehuurd voor gelegenheden en feesten. Het hotel biedt een privé-bioscoop, lounge met open haard, salon, zonneterras, vergaderruimtes, fitness, wellness, verwarmd buitenbad, elektrische wagentjes en fietsen. Een golfterrein vind je in de directe omgeving terug.

De prijs is echter ook niet mis. De goedkoopste kamer kost al snel 450 euro. Geniet beneden van enkele prachtige beelden van enkele mooie heuveltjes… en ah ja die Zwitserse Bergen mogen er ook best zijn.

1

Picture 1 of 5

REACTIES