Duurste bed van Groot-Brittannië heeft prijskaartje om wakker van te liggen (foto)

125

Je hebt mensen die al zalig kunnen ronken op een goedkoop luchtbed, maar je hebt ook slechte slapers die alles over hebben voor het ultieme slaapcomfort.

Wel, probeer dan eens het Diamond Majesty Bed‘. De naam zegt al meer dan genoeg: dit bed is niet weggelegd voor jou en mij, tenzij je toevallig recht heb op een riante uittredingsvergoeding. Want dit pareltje, gedoopt tot het duurste bed van Groot-Brittannië, kost maar liefst 84.000 euro.

Luxe beddenfabrikant Vispring heeft niets aan het toeval overgelaten om je een slaaprust te gunnen om van te dromen. Het matras is gemaakt van kostbare en vooral zeldzame Vicuna wol, die afkomstig is van een alpaca uit Zuid-Amerikaanse bergen. Het massief houten frame bestaat uit met de hand genaaide pocketveren, gecombineerd met paardenhaar stoffering.

”Het is al getest door klanten en zij reageren positief. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen en spanningen, onder andere afhankelijk van je gewicht”, aldus de trotse marketing manager. Bij de aankoop van het bed krijg je trouwens bijpassende champagneglazen.

Slapend arm worden bestaat dus ook.

REACTIES