Een op vijf vindt trio geen probleem

490

Veel mannen dromen er van om de lakens met twee dames te delen. En nu het goede nieuws, steeds meer mensen staan open voor zo’n avontuurtje. 

Met apps zoals 3nder en Feeld proberen mensen gemakkelijker een een derde partij te vinden voor hun experimentjes in bed. Maar lukt het dan ook gemakkelijker om je partner te overtuigen om je favoriete fantasie in het echt te beleven? Een rondvraag bij zo’n 750 vrouwen door Ze.nl geeft wat meer duidelijkheid over de verlangens naar een ménage a trois in de slaapkamer.

De meeste dames staan niet te springen voor een triootje, maar twintig procent vindt het het proberen waard. Zo vierenveertig procent van de vrouwen twijfelt nog of ze zich hier willen aan wagen. Zevenendertig procent van de ondervraagde dames zegt dat hun vriend enkel trio’s op zijn beeldscherm van zijn computer zal beleven.

In een studie gepubliceerd in de Archives of Sexual Behavior geeft eenendertig procent van de vrouwen en tweeëntachtig procent van de mannen aan dat ze een triootje wel zien zitten. Het grootste struikelblok: de schrik om je partner met iemand anders bezig te zien.

Seksuologen geven aan dat de apps een goede manier zijn om de juiste persoon te vinden om mee te experimenteren. Je kan eerst vooraf chatten en ervoor zorgen dat je de ander beter leert kennen. Handig ook dat je eerst duidelijk afspraken kan maken.

Ze geven ook mee dat het spontaan in een triootje terecht komen natuurlijk ook veel voordelen heeft. Gewoon je gevoel volgen zonder te veel te willen praten en vastleggen. 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur