Eerste beelden Bad Boys for Life (video)

563

Jarenlang was het onduidelijk of we ooit een derde Bad Boys-film te zien zouden krijgen. Voor de fans van politie-inspecteurs Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) kwam er paar maanden geleden eindelijk het heugelijke nieuws: Bad Boys for Life komt er aan. En het derde avontuur van de boys zal door het Belgische regisseursduo Bilall Fallah en Adil El Arbi op het scherm worden gebracht.

In 1995 verscheen Bad Boys , het duurde dan nog eens acht jaar voor we konden genieten van het vervolg, Bad Boys II . Begin volgend jaar, 25 jaar na Michael Bay’s eerste deel, verschijnt dan eindelijk het vervolg Bad Boys for Life. In het derde deel, zal naast de twee helden ook Joe Pantoliano, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton opduiken. Via Instagram zijn nu de eerste beelden van achter de schermen opgedoken.

Lowrey en Burnett werken voor een moderne, hooggespecialiseerde politie-eenheid. Samen nemen ze het weer eens op tegen een drugskartel met een meedogenloze en koelbloedige leider Armando Armas. Die deinst niet terug voor een stevige portie geweld. Vooral omdat zijn eigen moeder hem de opdrachten geeft voor al dat slechts. Voorts moet Lowrey met zijn ex-vriendin Rite zien samen te werken.

Kortom; we kunnen begin 2020 weer veel actie en humor in de cinema verwachten.

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur