Eerste beelden nieuw seizoen Game of Thrones (video)

275

HBO heeft een spotje gelanceerd om ons warm te maken voor de verschillende straffe series die ze binnenkort op de mensheid loslaten. En daar zitten ook enkele korte beelden van het achtste seizoen van  Game of Thrones bij.

Daarnaast zien we ook de eerste beelden van de serie Watchmen. Er zijn er nog wat shots van te verwachten HBO-series zoals True Dedective, Euphoria en Barry.

Het is niet veel beeldmateriaal van Game of Thrones, maar de Amerikaanse zender geeft meestal niet veel beelden vrij van hun hit-serie. Ze willen alles zo geheim mogelijk houden. Op de eerste beelden van Game of Thrones zien we de eerste keer dat Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) toekomt in Winterfell. Ze doet dit natuurlijk samen met haar vlam Jon Snow (Kit Harington). Ze krijgt van Sansa Stark (Sophie Turner) te horen dat Winterfell van haar is.

Het is nog niet duidelijk wanneer en of er een volledige trailer aankomt. HBO weet dat het niet veel promo moet maken omdat er sowieso een horde fans zit te wachten op dit laatste seizoen.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur