Eerste beelden vrijgegeven van Joaquin Phoenix als ‘The Joker’

186

Er rust een zware last op de schouders van Joaquin Phoenix. Hij moet gestalte geven aan één van de meest iconische en geliefde slechteriken uit de geschiedenis van de comic-wereld, namelijk The Joker.

The Joker werd geweldig neergezet door Heath Ledger in The Dark Knight en blijft voor vele fans nog steeds de beste vertolking van het personage ooit. Jared Leto speelde recent de schurk in de film Suicide Squad van David Ayer. Maar zijn poging om een goede Bad Joker neer te zetten was een kleine mislukking.  Hij wilde krampachtig de manier van spreken van zijn voorganger Heath Ledger overnemen, wat hem niet echt lukte. En zijn gespeelde duivelse lachje viel niet bij iedereen in goede aarde.

Laten we dus hopen dat Phoenix het er beter vanaf brengt. Al zal het zonder de nodige tattoos, schmink en paarse outfit zijn, want de film wordt een  oorsprongsverhaal. De regisseur van de film, Todd Phillips (The Hangover) heeft vandaag de eerste beelden van Phoenix als de Joker gedeeld op zijn instagram. Het gaat hier om het personage Arthur Fleck, de man die uiteindelijk de sadistische clown zal worden.

De voorlopig titelloze film verschijnt eind 2019 in de zalen.

View this post on Instagram

Arthur.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

REACTIES