Eerste horrorfilm over een moordende drone is een feit (trailer)

360

Sinds 2006 zijn er diverse drones voor consumenten op de markt. Verwonderlijk dat het dan nog zo lang geduurd heeft eer er een filmmaker op dit idee kwam.

Grijpgrage drones zijn niets nieuws, maar de hobbydrone in deze film doet veel meer dan in het los grijpen. De DJI Phantom krijgt namelijk een eigen willetje, met veel bloedvergieten tot gevolg. Het resultaat is een film die nog het meest weg heeft van een kruising tussen klassiekers als Short Circuit, The Terminator en The Texas Chainsaw Massacre.

Het is duidelijk vanaf de eerste seconden in de trailer dat het hier draait om een gekke B-film die thuishoort in de Sharknado –categorie. Maar dat wilt niet zeggen, dat het daarom minder plezant is. Integendeel.

Een drone is trouwens ook in het echte leven niet zonder gevaren. Vraag maar aan de zanger Enrique Iglesias, die de topjes van zijn vinger kwijtraakte als gevolg van een ongelukkige aanvaring met een quadcopter. Het lijkt er zelfs op dat de zanger blijvende schade overhoudt aan het incident. Dus hem kan je met onderstaande trailer geen plezier doen.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur