Er komt dan toch nog een Prison Break 5 in 2018

187

Haal die voorraad chips en cola maar al in huis. 

Het zou een vraag in De Slimste Mens kunnen zijn: Noem de meest populaire tv-serie van de afgelopen tien jaar. Ongetwijfeld levert Prison Break  je een dikke twintig seconden op. En er is goed nieuws. De heren van de streamingdienst Netflix lieten ons weten dat het nog in 2018 zal verschijnen. Hoewel we bijna met onze feestneus aan het aftellen zijn naar 2019, kunnen we dus toch nog melden dat seizoen 5 effectief volgende maand zal gereleased worden op Netflix.

Van 2005 tot en met 2009 was Prison Break gewoon de meest populaire serie van het westelijk halfrond – en eigenlijk ook in de rest van de wereld. Vier seizoenen werden er gemaakt met Dominic Purcell en Wentworth Miller in de hoofdrol. Het verhaal? Wanneer Lincoln Burrows (Purcell) onterecht in de gevangenis zit en zelfs ter dood veroordeeld wordt, komt zijn broer Michael Scofield (Miller) in actie. Het is het vertrekpunt, met een duidelijk einde in seizoen vier. Dachten we…

Zo’n drie jaar geleden maakte FOX erg onverwacht bekend dat Prison Break dan toch nog een rentree zou gaan maken. Er werd een vijfde seizoen besteld en meer nog: ondertussen werken ze zelfs al aan een zesde seizoen. Er is ook erg goed nieuws voor de fans van de personages: ze keerden stuk voor stuk terug. 

Benieuwd naar seizoen 5? Hieronder vind je avast de trailer.


 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur