Festivalganger verpest optreden DJ na simpele handdruk (video)

189

De eerste handdruk kan de eerste indruk beïnvloeden, niet alleen bij een sollicitatiegesprek, maar blijkbaar ook tijdens een festival. Vraag maar aan deze DJ.

Tijdens het Australische festival Rabbits Eat Lettuce was DJ Louie Cut een aardige set aan het draaien voor een gezellige menigte, toen hij opeens bezoek kreeg van een handtastelijke fan. Nadat beiden vriendelijk de handjes hadden geschud, besliste de fan om even de ganse draaitafel en apparatuur van Louie Cut kennis te laten maken met het festivalterrein.

Onfortuinlijk ongelukje en gelukkig zonder gewonden. De draaitafel werd hierna meteen terug geplaatst, waardoor er weer verder kon gefeest worden.  Louie Cut zijn filmpje gaat momenteel viraal en hij krijgt zo weer de nodige naambekendheid. Een geluk bij een ongeluk dus. 

‘Waar zijn die handjes?’… liefst boven de draaitafel voortaan.

WHEN THE DROP SMASHES

This happened last weekend at the Rabbits Eat Lettuce music festival. The situation was solved in 10 minutes and i continued one of the most hectic sets of my career. Louie Cut – Rabbits Eat Lettuce“To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com”

Geplaatst door Louie Cut op woensdag 4 april 2018

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur