Ga eens op aquafari met de onderwaterscooter (video)

204

Zit je tijdens dit guur winterweer al plannen te maken voor de volgende zomervakantie?

Wel, als je niet vies bent van wat nattigheid en je kan enorm genieten van het zeeleven, dan is volgende activiteit iets voor jou. Want in Curaçao kan je onderwaterparadijs bewonderen op een wel heel originele manier, namelijk met de onderwaterscooter.

Tijdens een aquafari moet je jezelf helemaal niet moe maken zoals tijdens het snorkelen. Zonder enige moeite zweef je met je persoonlijke ‘duikboot’ tussen de mooiste tropische vissen en vergaap je jezelf aan de prachtige koraalriffen waar Curacao erg bekend om staat. Met de onderwaterscooter kan je op een veilige manier onder water voortbewegen. Het is milieuvriendelijk, makkelijk te besturen en veilig voor de hele familie. 

Je blijft ongeveer een uur onder water. Je begint op een diepte van plusminus drie meter, om uiteindelijk verder te zakken tot zo’n zeven meter diepte. Dit is toch net iets dieper dan je met je snorkel kan komen.

Om in de scooter te komen moet je even met je hoofd onder water om in de glazen bol te komen, maar die is al gevuld met lucht uit de luchtfles, dus je kunt dan direct weer gewoon adem halen.

Vanaf dan is het heerlijk genieten op je luie gat en maar gas met bubbels geven.

REACTIES