Game of Bones is pikante parodie op Game of Thrones (video)

1.238

En er is ook een tweede én een derde deel van gemaakt.

Vijf jaar geleden maakte Pornhub samen met WoodRocket een expliciete parodie op de populaire serie Game of Thrones. Het filmpje belooft al je middeleeuwse fantasieën te verwezenlijken. Voor zover de originele versie dat nog niet gedaan heeft, uiteraard. Ondertussen werd Game of Bones bijna twee miljoen keer bekeken en kwamen de makers met een sequel: Game of Bones: Winter is Cumming en recent ook Game of Bones: Winter Came Everywhere

Het laatste filmpje in de reeks is gebaseerd op seizoen acht van de originele serie en steekt de draak met de personages en de ingewikkelde plottwists. Zo heten de hoofdpersonages in Game of Bones niet Jon Snow, Littlefinger en Bran Stark, maar wel Jon Blow, Bigfinger en Branjob. Er komt drakenseks in voor, mensen vermomd als dildo’s, royale penetratie, Wildlings met reuzengenitaliën en White Wankers in plaats van White Walkers.

Hoewel de tweede film in de reeks op twee jaar tijd nauwelijks 700.000 views kreeg, werd de nieuwste Game of Bones op twee weken tijd al bijna 400.000 keer aangeklikt. De makers lanceerden een trailer die braaf genoeg is voor YouTube en dus ook voor je werk (of waar je je op dit moment ook bevindt). WoodRocket maakt trouwens wel meer van dergelijke parodieën op populaire films en videospelletjes. Tot hun repertoire behoren bijvoorbeeld ook Laygo Movie (Lego Movie) en Red Dead Erection (Read Dead Redemption).

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur