Geëmotioneerde Steve Harvey smeekt om vergiffenis bij Miss Colombia (video)

271

Dat mocht ook wel, na zijn gigantische blunder door haar verkeerdelijk uit te roepen tot Miss Universe…

Precies een maand geleden werd de Filipijnse Pia Alonzo Wurtzbach verkozen tot Miss Universe. Vijf minuten daarvoor kreeg Miss Colombia Ariadna Gutiérrez-Arévalo het fel gegeerde kroontje op haar knappe koppie geplaatst, maar al snel moest ze het afstaan aan de échte Miss Universe.

Schuldige van dienst? Komiek en presentator Steve Harvey, die het papiertje met het verdict op verkeerd gelezen had. Hij besloot om zijn excuses uitgebreid aan te bieden aan de 22-jarige brunette in zijn eigen talkshow. Een zichtbaar moeilijk moment voor de 59-jarige Amerikaan. “Je bent de enige persoon waar ik echt mee wou praten. Door mijn fout kwam je in een positie terecht die niet mijn bedoeling was. Ik wil gewoon zeggen hoeveel het me spijt”, snottert hij.

Gutiérrez-Arévalo accepteert de excuses, maar benadrukt dat het bewuste moment een ware nachtmerrie was. “Het was verschrikkelijk. Toen ik de beelden achteraf terugzag, kon ik niet geloven dat het mij overkomen was. Ik had tijd nodig bij mijn familie om te kalmeren. Ondertussen heb ik het leven weer opgepakt”, vertelt ze in Steve’s talkshow.

Zand erover. Al speelt het drama ongetwijfeld ook wel in haar voordeel, want van dergelijke reclame konden de overige 13 Miss Universe-finalistes alleen maar dromen…

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur