Geldbeloning voor 10 vrienden die erin slagen hamburger van 50kg op te eten

707

Is de solo-uitdaging om een 5 kilo wegende hamburger binnen het uur op te peuzelen ietwat te intimiderend voor jou en kan je wel wat versterking gebruiken?

Wel, trommel dan negen van je beste hongerige vrienden op en spring op het vliegtuig naar Clinton, New Jersey.  Want daar zit het achtste wereldwonder op je te wachten in de vorm van een gigantische cheeseburger. 

De “8th Wonder of the World” is namelijk de titel van een (vr)eetuitdaging van het restaurant  Clinton Station Diner. De regels zijn zo eenvoudig als het spellen van het woord “indigestie”. Slaag je erin om met tien vrienden een hamburger van maar liefst 50 kilo tot de laatste kruimel op te eten binnen het uur, winnen jullie maar liefst 4.400 euro. Zo niet, is het 360 euro afdokken voor deze hamburger.

Maar wacht, het restaurant heeft ook eetuitdagingen van kleiner formaat, kwestie van je wat op te warmen voor het echte werk.  Zo is er de Mount Olympus hamburger van 23 kilo. Deze cheeseburger moet je onder de drie uur zien op te eten met maximum een groep van vier personen. Hier is ‘amper’ 880 euro te verdienen.

Wil je toch de grote uitdaging aangaan, moet je op voorhand reserveren, aangezien het maar liefst vijf uur duurt om de hamburger voor te bereiden. Amerikanen en voedselverspilling, het blijft iets raars. 

Veel succes alvast!

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur