Gordon Ramsay is niet vies van wat piemelsoep (video)

281

Chefkok, ondernemer en vuilgebekt criticus Gordon Ramsay gaat af en toe ook naar het buitenland om er de plaatselijke delicatessen te proeven.

De man met meer rimpels op zijn voorhoofd dan op zijn balzak, is ook niet vies om iets nieuws uit te proberen. Al moest hij toch even twee keer slikken toen hij in zijn reisprogramma Gordon’s Great Escape in Maleisië het volgende gerecht gepresenteerd kreeg. Als de gedachte van een gerecht met vissensperma je al doet kokhalzen, best dan sup torpedo  zeker opzij laten liggen. Dit is niets minder dan een pikant soepje met als hoofdingrediënt stierenpenis.

In  Restoran Sup Al-Deen in Kampung Baru, Kuala Lumpur krijgt Ramsay de eer om het eens uit te proberen. De blik op zijn gezicht wanneer hij van zijn gids krijgt te horen wat die drijvende vlezige slang in soep is, is priceless. “De soep was pikant maar een beetje te knapperig naar mijn smaak”, aldus een groen lachende Ramsay. “Taai, teveel kraakbeen, een beetje vergelijkbaar met ossenstaart en helemaal niet lekker. Maar wat me vooral verbaasde was de lengte van het ding. Het was gigantisch!”

Gelukkig kan piemelslikker Ramsay er zelf mee lachen, aangezien hij het bewuste fragment op zijn YouTube-kanaal heeft gepost. Hij heeft dan ook echte stierenkloten.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur