Gwen van Poorten in Playboy: “Heb eens aan de voeten van een vrouw gelikt”

1.953

De knapste verslaggeefster van Nederland die over fetisjen praat? Dat moeten we geweten hebben.

De knapste verslaggeefster van Nederland die over fetisjen praat? Dat moeten we geweten hebben.

Wij hebben Olga Leyers, Nederland heeft Gwen van Poorten, beter bekend als de verslaggeefster van het BNN-programma ‘Spuiten en Slikken’.

Het immer sympathieke Duracell-konijn telt 27 lentes en veroverde het grootste deel van haar mannelijke fans met haar knappe koppie. En ook wel een beetje met haar video’s waarin ze uit de kleren gaat maar nooit iets laat zien, met als gevolg dat half mannelijk, christelijk Nederland tot op de dag van vandaag een naakte Gwen meeneemt in hun gebeden. Staat Gwen deze maand toch wel in de Playboy zeker? Helaas niet als naakt covermodel, maar wel als vrouw die iets te vertellen heeft.

Zoals de vreemdste plek waar ze ook gevreeën heeft. “In de bioscoop. Maar eigenlijk ben ik niet zo’n thrillseeker. Een keer heb ik ‘s nachts in het park seks gehad en achteraf dacht ik alleen maar: dadelijk sta ik op Dumpert! Het gaat een beetje van de kwaliteit van de seks af als je de hele tijd moet opletten. Ik geniet er het meest van als ik alles om me heen kan loslaten, dus ik vind het prima om gewoon seks in bed te hebben”, vertelt ze het naaktmagazine.

Tot zover de vreemdste plek, maar wat met de raarste handelingen? “Voor een item over fetisjisten heb ik een keer de voeten van een vrouw gelikt en zij die van mij. Ik raakte er totaal niet opgewonden van, maar waarom zouden we over dit soort dingen raar moeten doen? Mensen die open over seks praten en schijt hebben aan wat iedereen van ze vindt bewonder ik juist”, klinkt het.

Rest de hamvraag: gaat ze ooit écht eens uit de kleren? In Playboy, bijvoorbeeld. “Ik dacht altijd van wel. Totdat er vorig jaar een periode was waarin alle foto’s die ik postte het internet overgingen. Ik kwam constant op Dumpert en onder iedere foto stond dat ik m’n kleren uit moest trekken. Als ik dat doe, doe ik het voor mezelf, omdat ik mooie foto’s wil hebben”, aldus de energieke brunette.

Helaas pindakaas, al zijn we ervan overtuigd dat ze vroeg of laat weleens iets lost op HAAR VLOG. (KDN)

Gwen trekt haar beha uit op het Solar Weekend Festival:

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur