Het grootste en meest avontuurlijke cruiseschip ter wereld doet uw mond openvallen van verbazing (video)

1.726

Volgende zomer zal het cruiseschip Harmony of the Seas haar titel als grootste cruiseschip ter wereld kwijtspelen aan een zusterschip. En wat voor eentje.

 

Symphony of the Seas zal tijdens de zomer van 2018 langs alle inspirerende bestemmingen van de Middellandse Zee varen. Wat kunt u aan boord verwachten?

2.775 gastenkamers, waar in totaal 5.479 passagiers kunnen overnachten. Daar komen nog 2.175 crewleden bij, alsook een aantal robots als bartender. Jawel, een bionische bar! Maar dat is nog lang niet alles.

Er is ook nog het 7-Neighborhood-concept, dinermogelijkheden waarbij geen creativiteit geschuwd werd, Broadway-style entertainment, het Aqua-Theater, Perfect Storm waterglijbanen en de Ultimate Abyss. Die laatste is de langste glijbaan op zee, met 65 meter.

Om al dat moois te kunnen huisvesten, telt het schip achttien verdiepingen. Op de bovenste hangt een kabelbaan om snel weer beneden te geraken.

Och ja, er zijn ook nog twee klimmuren van dertien meter hoog aan boord. Doet u het liever wat rustiger? Er is ook nog een park, waarin maar liefst twaalfduizend bomen en planten staan. Uiteraard ook ’s werelds grootste park op zee.

 

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur