Het is weer eens ruzie bij de Fast & Furious-familie

2.751

De Fast & Furious- films zijn een van de meest succesvolle franchises ooit. Het laatste deel, The Fate of the Furious, bracht meer dan 1,2 miljard dollar in het laatje. Maar al dat succes zorgt voor clashende ego’s.

Na deel 10 zou het afgelopen moeten zijn met de Fast & Furious-reeks. Universal werkt nog wel aan enkele spin-offs. Zo is de kans groot dat we nog een film krijgen die zich focust op het verhaal tussen Dwayne Johnson’s Luke Hobbs en Jason Statham’s Ian Shaw. En dat zorgt blijkbaar voor de nodige zenuwachtigheid bij de andere sterren.

Hoofdrolspeler en producent Vin Diesel is niet zo’n grote fan van dit idee. Hij zou er ook al voor gezorgd hebben dat een aantal scènes tussen Johnson en Shaw verwijderd werden uit de laatste film. Het gevolg is dat Vin en Dwayne geen vriendjes meer zijn. Zo lieten beide heren op de sociale media hun ongenoegen over elkaar al merken.

Maar nu laat ook Tyrese Gibson – Roman – op de sociale media van zich horen. Hij is ook niet zo’n grote fan van de spin-off die op de planning staat. Hij liet aan ‘The Rock’ weten dat hij niets meer van hem wil horen totdat die reageert op zijn sms’jes.

Niet veel later liet Gibson weten dat hij niets tegen Johnson heeft, maar dat hij niet wil dat de negende Fast & Furious -film vertraging oploopt vanwege de spin-off. Hij liet ook nog weten dat Johnson nog steeds niet heeft teruggebeld om over de solofilm te praten. Gibson verwijderde de post iets later en verving hem door een foto van hem en Johnson.

Serieuze haar in de boter, daar bij ‘the family’!

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur