Holbewoner sleept de ene toeriste na de andere mee naar bed (foto’s)

11.228

Chatupoom Losiri is een 48-jarige man die als een konijn in een hol leeft. Hij houdt er een eigenaardige hobby op na: de ene na de andere toeriste versieren.

Chatupoom Losiri werd geboren in 1970, in Bangkok. Zijn ouders zaten er behoorlijk warmpjes in. Hij kreeg – in tegenstelling tot heel wat andere Thai – de gelegenheid om te gaan studeren. Na zijn studies ging hij aan de slag als cameraman. Omdat hij goed was in zijn job – en ook wel omdat zijn ouders de nodige contacten hadden – verdiende hij goed zijn kost.

Op zijn dertigste was hij het echter beu en trok hij Thailand rond. Drie jaar geleden arriveerde hij bij op de toeristische plek Koh Phangan en hij voelde zich daar zo goed, dat hij er zich vestigde in een hol vlakbij de zee.

Zijn schamele kost verdient hij daar met het schilderen van portretten van toeristen en als straatmuzikant. ‘s Avonds trekt hij de stad in, op zoek naar gewillige, vrouwelijke toeristen. Die ontmoet hij in bars en restaurants. Na zijn beste versiertrucs bovengehaald te hebben, neemt hij hen mee naar zijn hol voor een gezellige nacht. Zijn succes bij de vrouwen heeft hij naar eigen zeggen te danken aan zijn goddelijke looks.

Onlangs liep het wel bijna mis. Chatupoom Losiri pakt op zijn Facebook namelijk nogal graag uit met zijn veroveringen. Toen hij een knappe vrouwelijke toeriste meetroonde naar zijn erbarmelijke woonst en haar vervolgens fotografeerde met nogal weinig om het lijf om die foto te posten, diende de dame namelijk prompt een klacht in. Losiri kreeg bezoek van de politie, maar die konden uiteindelijk geen ‘overtredingen’ vaststellen. De Russische dame in kwestie gaf ook toe dat ze vrijwillig was meegekomen.

1

Picture 1 of 10

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur