In deze periode hebben vrouwen het meest zin (om te daten)

1.728

U bent single en u bent het beu om de nacht door te brengen met Mieke Vuist en Jos Pol? Tijd om op jacht te gaan en uw slag te slaan. Maar net zoals bij het jagen op dieren, is er ook in de datingwereld een ideaal jachtseizoen.

Volgens datingsite Zoosk en haar veertig miljoen leden is dat op het einde van de zomer. Meer bepaald augustus. Blijkt dat vrouwen in de achtste maand van het jaar tien procent meer antwoorden op vragende partijen dan in een andere maand.

Bovendien hebben dames in augustus veel meer de neiging om een datingaccount te maken. Nieuwe vrouwelijke online daters werden nog niet bedolven onder oneerbare voorstellen en ranzige fluitfoto’s. Ze hebben dus meestal nog geen totale afkeer van het mannelijke geslacht – yay!

Een bijkomend voordeel is dat heren in de zomermaanden over het algemeen beter presteren in bed. Heeft te maken met lange, zonnige dagen. En dus hangt er meer bronstigheid in de lucht.

De enige andere productieve maand van het jaar is oktober. Buiten is het grijs en grauw, extra dekentjes worden weer bovengehaald en koppels trekken zich terug in hun nestje. Singles staan dus alleen in de kou en zoeken koste wat kost nog snel een compagnon om de winter te doorstaan. U bent dus gewaarschuwd.

REACTIES