In dit pretpark kunt u zich amuseren met hologrammen (video)

328

Wie herinnert zich nog het holodeck uit ‘Star Trek: The Next Generation’? Het was een ‘virtual reality’-kamer waar bemanningsleden hun uitgebreide fantasiewerelden konden ervaren en zelfs verliefd konden worden op een hologram. 

Het bedrijfje Euclideon uit Australië heeft dit concept gecombineerd met gamen en het resultaat is meer dan verbluffend. Hun creatie de Holoverse is een pretpark waar de bezoeker interactie heeft met de aangeboden hologrammen.

Het park bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Volume One : dit zijn tien bizarre ervaringen zoals vliegen door de lucht, in de oceaan spelen met de vissen, door stenen muren wandelen of zelfs in holografische sneeuw spelen.

    • Veggie Patch Alley: deze ruimte is bedoeld voor de kleintjes onder ons. FarmVille, maar realistischer. U kan hier groentjes planten en ze zien groeien (in een sneller tempo dan normaal uiteraard).
  •  
    • Holographic Planetarium: hier krijgt u een holografische rondleiding van Mercurius tot Mars. En u kunt er zelfs springen op de maan.

  • Fly Over The Gold Coast: in deze kamer verdwijnen de muren en de vloer en waant u zich meteen Superman terwijl u doorheen de stad zoeft.

  • False Eden: hier moet u het opnemen tegen aliens op een buitenaardse planeet. U kan kiezen uit drie verschillende wapens en u moet zich doorheen acht verschillende levels zien te vechten.

Worden binnenkort verwacht : Bobby Baller, Holosports en Dinosaur Zoo.

Prijzen en openingstijden kan u hier checken. Helaas aanvaarden ze geen virtuele kredietkaarten.

REACTIES