In het laatste deel van Sharknado reizen de haaien door de tijd (video)

234

Sharknado 6, niet te verwarren met de gelijkwaardige klassieker 6-Headed Shark Attack, zal helaas de laatste in de franchise worden.

 De eerdere delen zijn Sharknado (2013), Sharknado 2: The Second One (2014), Sharknado 3: Oh Hell No! (2015), Sharknado: The 4th Awakens (2016) en Sharknado 5: Global Swarming. Wat ooit begon als een uitgelopen grap kreeg al snel een cultstatus als ultieme B-film. Dankzij het feit dat Sharknado plots wereldwijd bekend werd, zag de kleine filmstudio The Asylum zijn omzet in 2013 ineens bijna verviervoudigen tot 19 miljoen dollar.

De franchise haalde ook de carrières van Tara Reid, Cassie Scerbo,  Vivica A. Fox en Ian Ziering uit het slop.  In Sharknado 6 zullen deze helden terug de tijd in moeten om de eerste Sharknado tegen te houden. Dit naast onder meer de Ark van Noah, nazi’s en dino’s. Verwacht je weer aan goedkope effecten en acteerwerk van de onderste plank, net zoals de fans willen.

Over slechte effecten gesproken: hoofdrolspeelster Tara Reid heeft ook weer van zich laten horen op een bizarre manier. In een interview tijdens een Australische tv-show lijkt ze redelijk van de kaart. Drank, drugs… of de realisatie dat alle zes de Sharknado-films voor de rest van haar leven op haar CV blijven staan?

REACTIES