Is deze rondborstige Temptation-ster een gewiekste oplichtster?

1.835

Er zijn er die beweren van wel, namelijk.

We kennen Chloë Vranken nog wel. De rondborstige Vlaamse speelde verleidster in Temptation Island. En dat deed ze goed: ze lokte Kevin van Megan tussen de lakens.

Nog voor haar deelname aan het programma, had ze ook al haar eigen kledingmerk gelanceerd: Clo. Maar toen ze Bekende Vlaminge werd, zag ze de kans om hiermee een versnelling hoger te schakelen. Ze huurde enkele modellen in om met haar creaties te poseren.

Eén van die modellen, Stéphanie Bex, deed nu haar beklag in ‘Blik’. “We zouden een jaar model mogen zijn en we zouden daar een mooie vergoeding voor krijgen. Maar ineens blies ze alles af, zogezegd omdat ze vond dat ze zelf beter model kon staan voor haar kleding. Maar wij hadden intussen haar collectie al wel in de kijker gezet, en we hebben daar niks voor gekregen.”

“Chloë heeft intussen al heel wat kledij gekocht, en ze leidt een luxeleventje. We zijn aan het bekijken om juridische stappen te ondernemen. Maar omdat er geen exacte bedragen zijn afgesproken, maken we weinig kans.”

Volgens Chloë zelf liggen de zaken anders, zo vertelt ze in hetzelfde blad: “In het contract staat duidelijk dat er een bedrag van nul euro zou worden uitbetaald. MaarStéphanie kreeg wel een gratis portfolio, met professionele foto’s/ bovendien kreeg ze ook nog eens korting op de kleding.”

Van welke centjes ze dan wel een luxeleventje leidt. Haar Instagram brengt heel wat op, dat vertelde ze ons al eens bij deze SENSUELE SHOOT.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur