James Bond doet het onveilig

416

Eerder deze week bleek al uit een onderzoek dat 007 een extreme alcoholist is die hulp nodig heeft. Wat blijkt nu? Hij doet het steeds zonder rubbertje. Ooh James!

James Bond mag dan wel een capabele spion zijn, maar echt veilig pakt hij het niet aan in bed. We weten allemaal dat Bond regelmatig met één of andere schoonheid tussen de lakens terechtkomt. In de vierentwintig Bond-films dook hij met achtenvijftig verschillende dames het bed in. Nooit werd er gebruik gemaakt van een voorbehoedsmiddel.

De Nederlandse Lara Zegers deed een onderzoek voor Scottisch Medical Journal naar Bonds gedrag in bed. Elke liefdesscène werd door Lara geanalyseerd. Wanneer, waar en met wie maar ook of er alcohol in het spel was en of anticonceptie aan de pas kwam. Ondanks dat er nooit een condoom werd gebruikt, zijn er nooit ongewenste zwangerschappen en SOA’s vastgesteld in de James Bond-wereld. Zou hij onvruchtbaar zijn en heeft hij veel geluk gehad met de SOA’s?

Lara heeft ook een oplossing voor James. Zo stelt ze voor dat Q een een kleine 3D-printer in zijn smartphone bouwt, zodat James ten alle tijden een condoom kan printen. Wie weet kan de volgende bond-girl 007 hier toch even op wijzen.

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur