Je eigen privé-eiland voor minder dan 10 euro per dag? Het kan! (foto’s)

1.657

De vakantie-uittocht is nu dankzij het bouwverlof pas echt goed begonnen.

Een periode van chillen en relaxen waar je een heel jaar enorm naar hebt uitgekeken. Maar hoe frustrerend moet het niet zijn als die zalige rust wordt verstoord door dronken Duitsers, Hollanders, Russen, Britten en nog een tiental andere nationaliteiten? Of dat je elke ochtend een gevecht moet aangaan voor die beste plek aan het zwembad in het hotel om nadien constant overlopen te worden door een bende spelende snotneuzen?

Neen, wil je voor pure stilte gaan maar aan een spotprijsje, dan raden we dit tienpersoonshuis aan op de Filipijnen. Gelegen op het eiland Anayad aan Lumot Lake in een prachtige groene omgeving, met nergens een ziel te bespeuren. Elke ochtend wakker worden door alleen de rustgevende geluiden van de natuur. En dat voor amper 9,65 euro per nacht.

Je mag dan geen privé butler of chef-kok hebben in vergelijking met de duurdere tropische eilanden, maar er staat een bad en een barbecue. En God heeft je van twee handen voorzien voor een reden, toch?

Het eiland boeken doe je HIER en als je al de positieve commentaren leest, weet je zeker dat je niet in het zak gezet wordt. Genieten maar!

1

Picture 1 of 5

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur