Johnson en Statham krijgen eigen spin off nu einde ‘Fast & Furious’ in zicht is!

355

In The Fate and the Furious zien we dat Luke Hobbs ( Dwayne Johnson ) en Deckard Shaw (Jason Statham) verplicht worden om samen te werken. Deze samenwerking levert hen nu hun eigen spinoff op.

Fast & Furious 8 breekt momenteel alle records aan de cinemakassa. De film heeft ondertussen wereldwijd al een mooie 908,4 miljoen dollar opgebracht. Er staan nog twee Fast & Furious-films op de planning en daarna zou het afgelopen moeten zijn met de franchise. Fast & Furious 9 moet in april 2019 verschijnen en de tiende – en waarschijnlijk laatste – film staat op de planning voor april 2021. Universal begreep dat ze de zeer succesvolle franchise niet zomaar kunnen opgeven.

De kans bestaat dat we ook Charlize Theron, die de kwaadaardige hacker Cipher speelt in het huidige avontuur, terug zien opduiken in de spin off. Het is nog niet duidelijk of er ook nog andere bekende gezichten uit de filmreeks te zien zijn in het nieuwe avontuur. De kans dat we Vin Diesel zien opduiken in de spin off is zeer klein. Hij kan het blijkbaar niet zo goed vinden met Johnson en ziet de spin off dan ook niet zitten. Zeker niet nu blijkt dat Johnson en Statham de hoofdrol krijgen.

Het script voor de spin off wordt geschreven door Chris Morgan die zowat elke Furious-film al heeft geschreven. Succes gegarandeerd denken we dan. Of zit u toch niet te wachten op deze spin off? (YP)

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur