Journaliste experimenteert voor het eerst met mannelijke sekspop (video)

1.229

Sekspoppen voor mannen zijn er in alle maten en gewichten, maar voor vrouwen is er tot nu toe nog maar weinig op de markt. Maar daar komt stilaan verandering in, want fabrikanten zijn volop aan het investeren in de productie van mannelijke seksrobotten. Er bestaan zelfs al modellen met een bionische penis. “Eentje die veel beter aanvoelt dan een vibrator”, klinkt het.

Karley Sciortino, sekscolumniste van de Amerikaanse Vogue, schrijft voornamelijk over hoe het tegenwoordig met de seksuele vrijheid gesteld is. Voor de documentairezender Vice filmt ze ook de reeks ‘Slutever’. In onderstaande reportage maakt ze kennis met ’s werelds eerste mannelijke sekspop. Eenzame mannen zoeken hun toevlucht al jaren in de wereld van seksspeelgoed en vrouwelijke sekspoppen zijn dan ook een miljardenindustrie. Gaat dit ook het geval zijn voor de mannelijke versie? We denken van wel, aangezien de sekspop van Justin Bieber eerder dit jaar verkocht als zoete broodjes.

Miss Sciortino testte de – ahum – kwaliteit van de pop uit. En sorry, heren, ze heeft genoten van iedere minuut. Ze vond het zelfs heerlijk om de volledige controle te hebben.Een mannelijke sekspop kost 12.000 euro en is uiteraard voorzien van alle nodige ‘accessoires’. En het leukste aan deze pop is dat hij ’s ochtends niet stiekem zijn biezen pakt. 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur