Juffrouw die bekend werd met haar zaadsmoothies deelt zeer pikante foto’s

981

Het zaad van een maat kan geen kwaad. Deze juffrouw kan ervan meespreken.

Vlogster Tracy Kiss is geen onbesproken figuur op de social media. Enkele jaren geleden deed ze heel wat wenkbrauwen fronzen, toen ze haar huidverzorgende zaadmasker introduceerde. Ze plaatste er een video over op YouTube, die miljoenen keren bekeken werd. Tegen wil en dank werd ze een soort woordvoerster van de klamme mannenyoghurt. 

Maar ze ging nog een stapje verder. Zo kwam ze ook op het idee van een gezonde smoothie met een lepeltje versgeperst mannensap. De 31-jarige Britse mengt er iedere morgen 1 à 2 koffielepeltjes van in haar smoothie van yoghurt, melk, zaden, fruit, spinazie, sla en dat biedt volgens haar vele gezondheidsvoordelen. De leverancier van dienst is een vriend waarvan ze weet dat die een gezond leven leidt en niet rookt of drinkt, veel aan sport doet, geen drugs gebruikt en uiteraard heeft de man in kwestie ook een bloedtest op seksueel overdraagbare aandoeningen moeten voorleggen. Helaas voor hem mag hij nooit rechtstreeks de levering doen en wordt alles netjes in een potje bewaard.

Maar behalve een influencer van de plakkerige soort, blijkt ze ook naar een carrière te streven als veganistische en glutenvrije bodybuilder. Of al het smeren van die liefdesmayonaise op haar lichaam heeft geholpen, oordeel je zelf maar. 

REACTIES