Kleine uk beweert van Mars te komen: “Groot geheim onder Egyptische sfinx” (video)

4.542

Nu kan zo’n jongen natuurlijk van alles beweren. Maar toen-ie amper kon praten, vertelde hij al honderduit over de sterren en het heelal. Dingen die zo’n jongen normaal niet hoort te weten.

Maak kennis met Boriska Kipriyanovich, geboren in Rusland. Zelf verklaart hij echter een reïncarnatie te zijn van een Marsmannetje. Want jawel: lang geleden, toen de oude Egyptenaren hun piramides bouwden, was er gewoon nog leven op Mars. Soit, dat vertelt hij toch. Toetanchamon, op wiens graftombe gravures staan van UFO’s, heeft ze dus écht zien vliegen. Volgens deze jongeman.

Maar hij beweert meer. Boriska is er van overtuigd dat er onder de Grote Sfinx in Giza een groot geheim verscholen zit. “Een geheim dat, eens ontsluierd, het leven op aarde voorgoed zal veranderen.”

Onder die Grote Sfinx is een enorme holle ruimte, zo veel is inmiddels al wel zeker. Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat er daar het bewijs van het bestaan van Atlanta én buitenaards leven verscholen zit.

Er is natuurlijk maar een manier om erachter te komen of dat zo is. Gaan kijken natuurlijk. Maar dat blijkt voorlopig nog niet zo eenvoudig.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur