Kyla Grandy: warm lichtpuntje in koude dagen (foto’s)

1.912

Voor een hete nacht met haar zijn er wel wat eisen…

Toen we vanmorgen op wandel waren naar de bakker werd ons één ding duidelijk: Koning Winter rammelt aan de poort. Half bevroren nestelden we ons met een pistoletje en een zondagse portie spek en eieren voor onze laptop op zoek naar wat warmte. Die kwam er onder de vorm van Kyla Grandy, of beter gekend als Kyla Shay op Instagram. Eén ding is zeker… shy is ze zeker niet.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht dat is gedeeld door @kyla.shay opDeze in California geboren en getogen knapperd liet ons alvast weten dat ze vooral valt op mannen met een hoge dosis zelfvertrouwen. CHECK! Qua uiterlijk zijn spieren welkom en wordt ze helemaal wild van  uitgesproken symetrische kaken. Lang haar en een hipster-dotje is een no-go. 

Verder moet de zelfzekere, gespierde kerel charmant zijn en mag hij best een dosis humor bevatten.  Soit…of de prins op het witte paard al is gevonden, laat ze even in het midden maar met dit waslijstje aan wensen zou ze best nog wel eens op zoek kunnen zijn.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht dat is gedeeld door @kyla.shay op


Heb je deze hete juffrouw dan toch op een date gekregen, laat dan je iPhone of ander Android-spul in  je zak zitten. Erop tokkelen in haar gezelschap is een garantie op een ‘failure’, we geven het maar mee. Zelfs niet om haar stiekem te fotograferen en door te sturen naar al je maten!

Het meest sexy en op haar best voelt ze zich als ze na een goede work-out en wanneer ze lekker fris uit de douche komt. Wij staan alvast als een echte gentleman met de handdoek klaar…nu die uitgesproken symmetrische kaken nog…waar is Jeff Hoeyberghs als je hem nodig hebt?

1

Picture 1 of 10

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur