Laat eens een persoonlijke boodschap achter op een paar stevige borsten (foto’s)

355

Zoveel social apps om je boodschap de wereld in te sturen, maar slechts weinigen die echt uit het oog springen. Met Tittygram beschik je meteen over twee zeer grote troeven.

Laat het weer over aan de Russen om met een geniale manier van adverteren op de proppen te komen. Maak kennis met Tittygram. Via een Russisch marketingbureau kun je nu een boodschap achterlaten op de borsten van modellen. De open brief tegen Jan Fabre zal er niet op passen, maar wel bijvoorbeeld een gelukkige verjaardag of gewoon even vermelden dat je enorm houdt van je lief of vrouw.

Met de boodschap ORDER MESSAGE ON TITS is het een kwestie van één uur en 15 euro vooraleer je begunstigde zijn boodschap per email ontvangt. Natuurlijk zijn er weer mensen die niet akkoord gaan met deze manier van reclame. Verscheidene websites en blogs schrijven over het seksisme dat hier weer wordt uitgebuit.

Wie trouwens denkt dat de makers van Tittygram enkel op winst uit zijn met deze geletterde pretpakketjes heeft het mis. De Russen doneren twee procent van hun winst aan de Breast Cancer Research Foundation. Als je weet dat de website ondertussen al modellen in Amerika, China en Latijns-Amerika moest aanwerven en nog steeds op zoek zijn naar extra talent, dan kom je al uit op een aardig sommetje.

De website is de klok rond beschikbaar en heeft intussen zo’n honderdduizenden foto’s de wereld rondgestuurd. Was het trouwens niet eens hoog tijd om opslag te vragen?

View this post on Instagram

Nothing extra… 😏⠀ #boobs #tittygram #bodyart

A post shared by Tittygram (@tittygram_com) on

REACTIES