LeBron James woont in een villa waar de gewone sterveling enkel van kan dromen (foto’s)

2.842

 LeBron James heeft onlangs zijn eerste publieke optreden als speler van de LA Lakers achter de rug.

Hij was dan ook transfervrij na zijn vertrek bij de Cleveland Caveliers. De drievoudig NBA-kampioen ondertekende een contract ter waarde van 154 miljoen (circa 131 miljoen euro) gespreid over vier jaar.  Met zoveel geld extra kan je wel een extra villaatje erbij kopen tijdens de verhuis.

Twintig miljoen euro had hij over voor zijn nieuwe woonst in de stijlvolle wijk Brentwood. Met acht slaapkamers en elf badkamers kan je er met gemak een heel basketbalteam in huisvesten. Koken doet mister LeBron niet: daarvoor heeft hij zijn eigen chef-kok. Dit heerschap mag dan ook beschikken over zijn eigen keuken met Franse eik, marmer op de vloer en een onyx bar.

Na een zware wedstrijd heb je echt geen zin meer om trappen te doen, vandaar dat de basketter een lift liet bouwen die hem naar zijn luxueus dakterras brengt. Verder zijn er nog de standaard gym, sauna, spa, massage kamer en stoombad om te relaxen. En tijdens het mooie weer kan hij genieten van een zwembad, buitenspa, een buitenkeuken met barbecues en biertaps, een verwarmde eetruimte en zelfs een autogalerij.

De hele villa is trouwens één grote mancave: een game-room, thuisbioscoop, sigarenkamer en kamer met pooltafel zijn allemaal van de partij.

Ironisch genoeg: het enige wat ontbreekt is een basketbalveld. Maar naar verluidt zijn er al aannemers gecontacteerd om deze te laten aanleggen.

1

Picture 1 of 9

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur