Lesley-Ann Poppe trekt zich niks aan van haar ‘hangborsten’ (foto’s)

17.694

Zo, dat heeft ze mooi gezegd.

Nadat Lesley-Ann Poppe een tweede kind op deze aardkloot zette, ging het steil bergop met haar gewicht. Toen ze bijna honderd kilo op de weegschaal zette, vond ze het welletjes geweest en verloor ze relatief snel meer dan dertig kilo.

LA Poppe blies eerder dit jaar veertig kaarsjes uit. Tel die twee dingen bij elkaar op, en je weet dat alles niet meer zo strak zit als ten tijde van onderstaande fotoshoot.

Eerder deze week was ze in Parijs. Daar flaneerde ze in een knalrood kleedje, en maakte ze een foto met een witte Lamborghini op de achtergrond.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Paris is always a good idea 💕🗼En flaneren ook 😜

Een bericht gedeeld door 🎀 Lesley-Ann Poppe (@lesleyannpoppe) op

De commentaren op die foto waren overwegend positief, maar iemand kon het niet nalaten volgende opmerking te plaatsen: “Mist klasse… zo’n lelijke hangborsten zou ik verbergen… alleen het kleedje is mooi.”

Poppe liet het echter niet aan haar hartje komen. “Gelukkig ben ik oud genoeg om me niets aan te trekken van internettrollen. Als iedereen voor zijn eigen deur zou kuisen, dan was heel de straat proper”, klonk het.

Lesley-Ann Poppe poseerde ook enkele keren voor P-magazine. Voor de gelegenheid hebben we er volgende shoot nog eens bijgehaald.

1

Picture 1 of 8

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur