Levensecht masker van horrorclown Pennywise nu te koop (foto)

259

De verfilming van Stephen Kings IT is de meest winstgevende horrorfilm aller tijden.

In de filmcredits werd al gehint dat dit slechts het eerste hoofdstuk van het verhaal zou zijn. Aangezien de boosaardige clown met een slechte tandverzekering zoveel poen in het laatje bracht, was het dus een evidentie zelf. In september zal Pennywise ons weer de stuipen op het lijf jagen in het tweede deel van IT. “Deel twee gaat over dezelfde personages als deel één, maar dan dertig jaar later als volwassenen met flashbacks naar 1989 toen ze nog kinderen waren,” aldus regisseur Andy Muschietti.

Uiteraard keert in IT: Chapter Two de Zweedse acteur Bill Skarsgård terug als de enge clown. Door het succes van de film was Pennywise vorig jaar een geliefd personage tijdens Halloween. Maar deze kostuums waren meestal flauwe afkooksels van het origineel. Tot nu toe.

Want Warner Bros en Trick or Treat Studios hebben nu de Official IT Pennywise Deluxe Edition Mask uitgebracht.  Dit levensecht masker is gesculpteerd door de makeup-artiest Mike O’Brien van de film zelf. Het masker bevat zelfs echt haar en als extra kan je ook het afgrijselijke gebit erbij kopen. Kwestie van de hartaanval van je moeder compleet te maken.

Je kan er al eentje online bestellen voor 60 euro., maar best niet cadeau geven aan een cliniclown.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur