Levensechte replica van T-800 uit Terminator te koop voor 9.000 euro (foto’s)

391

Terminator-fans zijn in de wolken!

De zesde Terminator- film is officieel getiteld Terminator: Dark Fate en zal aan het einde van dit jaar worden uitgebracht. Niet alleen zullen Linda Hamilton en Arnold Schwarzenegger weer van de partij zijn, niemand minder dan James Cameron is de uitvoerend producent van de film. Aangezien hij verantwoordelijk was voor het meesterwerk Terminator 2: Judgment Day, een film die zelfs nog na 28 jaar de huidige blockbusters doet verbleken, kunnen we hopen dat de franchise weer op het goede spoor komt. 

Of Arnie weer de rol zal spelen van een T-800 is nog even afwachten tot de eerste trailer verschijnt. De Cyberdyne Systems Model 101 Series 800 Terminator was de allereerste humanoïde cyborg dat teruggezonden werd door Skynet van het jaar 2029 naar 1984 om Sarah Connor te vermoorden.

Onder deze huid bestaat de Terminator uit een metalen endoskelet dat bestand is tegen vuurwapens en explosies. Het is in feite een netwerk van hydraulische systemen en servomotoren, dat de Terminator in staat stelt om menselijke bewegingen na te bootsen. Het geeft hem tevens bovenmenselijke kracht en blijft werkzaam, ook nadat de menselijke huid is vernietigd.

Fans krijgen nu de mogelijkheid om een exacte replica van de T-800 aan te schaffen voor een zacht prijsje van 9.000 euro. Het gaat hier om een exemplaar gebruikt in de film Terminator Genisys. Er werd op elk detail gelet en elk onderdeel is handgemaakt. Zelfs de ogen kunnen rood gloeien, en net als in de film kan de hersenchip verwijderd worden. De voorarmen en vingers zijn beweegbaar en in staat objecten vast te houden. Het Oostenrijks gevaarte is maar liefst twee meter lang.

Er worden exact honderd exemplaren aangeboden en bestellen doe je hier. Een ding is zeker: geen enkele inbreker die dit tegenkomt in je woonkamer en zal zeggen: I’ll be back!

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur